You are currently viewing Βαινάλντουμ: Δεν περνάει καλά στη Παρί Σ.Ζ
Ο Βαινάλντουμ αποκτήθηκε από τη Παρί, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίζονται όπως τα περίμενε στο Γαλλικό σύλλογο. 

Ο Βαινάλντουμ αποκτήθηκε από τη Παρί, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίζονται όπως τα περίμενε στο Γαλλικό σύλλογο. 

Ο Βαινάλντουμ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο κόσμο. Και πολύ δημοφιλής σε όλες τις ομάδες.

Το καλοκαίρι, τον ελευθέρωσε η Λίβερπουλ. Έτσι πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για το συγκεκριμένο παίκτη, όπως ήταν η Μπαρτσελόνα, βρέθηκε μάλιστα ένα βήμα από την απόκτηση του. Όμως τελευταία στιγμή μπήκε σφήνα η Παρί και τον απέκτησε.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίζονται καθόλου καλά για τον Ολλανδό σούπερ σταρ. Αφού δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής από το Ποτσετίνο.

Έτσι είναι πολύ δυσαρεστημένος και απογοητευμένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στο γαλλικό σύλλογο.

Οι δηλώσεις που έκανε είναι οι εξής:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα. Μερικές φορές αν δεν παίζεις είναι ανησυχητικό.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να μείνω θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω την κατάσταση. Έπαιξα πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και επίσης τα πήγαινα πολύ καλά. Ανυπομονούσα πραγματικά για ένα νέο βήμα στην καριέρα μου αλλά βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.