You are currently viewing Αντετοκούνμπο: Η πρώτη μεγάλη αγορά στην Ελλάδα (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για να φορτίσει τις μπαταρίες του κι έκανε μια μεγάλη αγορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για να φορτίσει τις μπαταρίες του κι έκανε μια μεγάλη αγορά.

Έδωσε ένα υπέρογκο ποσό ο Αντετοκούνμπο επενδύοντας σε δύο σπίτια με βάση το δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα. Κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναφορικά με την συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Έλληνας σταρ του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στην χώρα. Έκανε πολλά πράγματα και συναντήσεις. Μέχρι και στο Προεδρικό Μέγαρο πήγε για να συναντήσει την Κατερίνα Σακελαροπουλου.

Ήταν γενικά δραστήριος και χαρούμενος που γύρισε στην χώρα που τον υποδέχθηκε μικρό κι έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Ο ίδιος έχει δηλώσει την μεγάλη του αγάπη. Και δεν ξεχνάει τα Σεπόλια, όπου έζησε με την οικογένεια του και μεγάλωσε.

Φέτος το καλοκαίρι τα είπε μέχρι και με το Νίκο Γκάλη. Ενώ τις ατομικές του προπονήσεις τις έκανε στο ΣΕΦ. Προκειμένω να είναι έτοιμος για την προετοιμασία με τους Μπακς. Τους οποίους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 50 χρόνια.

Αναφορικά με την Ελλάδα φέτος αγόρασε δύο υπερπολυτελείς κατοικίες που ανήκουν στο Costa Navarino. Και πιο συγκεκριμένα στη νέα του «γειτονία» των Rolling Greens.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Που βρέθηκε στην Καλαμάτα και το Costa Navarino με την οικογένεια του και τον αδερφό του Θανάση για ολιγοήμερες διακοπές. Τις τελευταίες πριν γυρίσει στις ΗΠΑ.

Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα.

Οι συγκεκριμένες βίλες φτάνουν το 1,8 εκατ. ευρώ η κάθε μία. Έχουν θέα το Ιόνιο πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.