You are currently viewing Εθνική Ελλάδας: Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Φαν’τ Σχιπ για Γεωργία, Σουηδία
Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά τα ματς με Γεωργία, Σουηδία και ο Φαν'τ Σχιπ έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία υπάρχουν νέα πρόσωπα.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά τα ματς με Γεωργία, Σουηδία και ο Φαν’τ Σχιπ έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία υπάρχουν νέα πρόσωπα.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα συνεχιστούν τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και η Εθνική Ελλάδας έχει να δώσει δύο παιχνίδια. Αυτά με την Γεωργία και την Σουηδία. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έκανε γνωστές τις κλήσεις του. Κι έχει δύο νέα πρόσωπα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης γυρίζει στην Εθνική, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας. Για τον πρώτο είναι κάτι που γίνεται μετά από καιρό. Ο δεύτερος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πλέον διαθέσιμος.

Εκτός σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις έμειναν Ταξιάρχης Φούντας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιάννης Παπανικολάου και Κώστας Γαλανόπουλος. Με τον τελευταίο να είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

«Στο γκρουπ των παικτών που επέλεξα για τους δύο προσεχείς αγώνες μας. Επιστρέφουν από τραυματισμό κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Τους οποίους δεν είχαμε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα.

Εκτός αυτών, επιστρέφει και ο Κώστας Σταφυλίδης. ‘Υστερα από πολύ καιρό, τον οποίο παρακολουθούμε όλο το διάστημα της απουσίας του και καλωσορίζουμε πίσω στην Εθνική.

Στους αγώνες με τη Γεωργία και τη Σουηδία προσδοκώ από τους παίκτες μου να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Που ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τον προηγούμενο μήνα εναντίον της Σουηδίας.

Με την ίδια ενέργεια και διάθεση και τηρώντας το αγωνιστικό πλάνο που πιστεύουμε, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους αγωνιστικούς στόχους μας», είπε μεταξύ άλλων ο Φαν’τ Σχιπ κι έστειλε το μήνυμα του.