You are currently viewing Φρανκ: «Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί φέτος ο Λέοναρντ»

Ο πρόεδρος των Λ.Α Κλίπερς, έβαλε…φωτιά στις τάξεις των φίλων της ομάδας του Λ.Α με τις δηλώσεις του για την κατάσταση του Κάουι Λέοναρντ.

Ο Κάουι Λέοναρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον χιαστό του από τα playoffs του ΝΒΑ της προηγούμενης σεζόν. Έσφιξε τα δόντια ώστε να βοηθήσει όσο γίνεται την ομάδα του. Μετέπειτα υποβλήθηκε σε επέμβαση, στις 12 Ιουλίου. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα καταφέρει να επιστρέψει ο σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Λόρενς Φρανκ σε δηλώσεις του ανέφερε πως το πράγμα είναι ακόμα πιο περίπλοκο. Η κατάσταση του Λέοναρντ δεν είναι στα καλύτερα της. Μάλιστα, μέσα από τις δηλωσεις του Φρανκ φαίνεται πως το πράγμα μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο. Ανέφερε το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να αγωνιστεί καν στην σεζόν που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα σχετικά με το θέμα. Σε αυτό το σημείο, κανείς δεν ξέρει πότε επιστρέφεις όταν έχεις πρόβλημα με το χιαστό. Κανείς δεν ξέρει την ημερομηνία επιστροφής του Κάουι», ήταν τα λόγια του του προέδρου των Κλίπερς.

Ο Λέοναρντ ταλαιπωρείται αρκετά τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς. Από την τελευταία του σεζόν στους Σπερς μέχρι σήμερα, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών και μένει να δούμε τι θα γίνει την φετινή σεζόν.