You are currently viewing Παρί Σεν Ζερμέν: Στράβωσε ο Μέσι με την αλλαγή του! (vid)
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-1 την Λιόν στο ντέρμπι αλλά δεν χάρηκε αφού ο Λιονέλ Μέσι στράβωσε με την αλλαγή του και δημιουργήθηκε θέμα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-1 την Λιόν στο ντέρμπι αλλά δεν χάρηκε αφού ο Λιονέλ Μέσι στράβωσε με την αλλαγή του και δημιουργήθηκε θέμα.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να γίνει ο απόλυτος σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά εκεί είναι και οι Νεϊμάρ, Εμπαμπέ. Παράλληλα δεν έχεικ ξεκινήσει καλά, ενώ έγινε αλλαγή στο ντέρμπι με την Λιόν.

Μια αλλαγή που δεν του έκατσε καλά με αποτέλεσμα να δείξει την ενόχληση του στον Ποτσετίνο.

Με το σκορ στο 1-1, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποφάσισε να αντικαταστήσει τον αστέρα των Παριζιάνων με τον Χακίμι. Μια αλλαγή που έγινε στο 76′.

Κάτι που προξένησε απορία τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στον ίδιο τον Μέσι. Ο οποίος κατά τη στιγμή της αλλαγής του φάνηκε να εκφράζει την ένστασή του στον συμπατριώτη του.

Πάντως, για την ιστορία, ο Ποτσετίνο δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος. Καθώς η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στη νίκη χάρη στο τέρμα του Ικάρντι στις καθυστερήσεις.

Σίγουρα είναι ένα θέμα η διαχείριση του Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν έχει συνηθίσει να μην είναι στο βασικό σχήμα. Κι επίσης δεν έχει σηνυθίσει να γίνεται αλλαγή.

Στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον. Γιατί στην Παρί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Φαίνεται πως ο Αργεντινός είναι μια… βόμβα. Μπορεί να ανατινάξει τα αποδυτήρια. Μπορεί όμως και να απογειώσει την ομάδα. Για τον Ποτσετίνο στο μέλλον ο συμπατριώτης του ίσως του δημιουργήσει περισσότερα ζητήματα.

Και δεν αποκλείεται στο τέλος να τον διώξει… Να του στοιχίσει την θέση του, αφού ο Μέσι είναι το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν. Και σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνουν οι προπονητές.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η σχέση έχει το ενδιαφέρον της και αξίζει της προσοχής κατά την διάρκεια της σεζόν. Αν και οι δύο Αργεντίνοι δεν αποκλείεται να βρουν την άκρη!