You are currently viewing Μαγική Φερνάντεζ προκρίθηκε στους «4» του US Open!
Η εκπληκτική Φερνάντεζ, έλαμψε για ακόμα μία φορά στο Αμερικανικό όπεν. Αφού επικράτησε με 2-1 την Σβιτόλινα. Και πέρασε στην ημιτελική φάση. 

Η εκπληκτική Φερνάντεζ, έλαμψε για ακόμα μία φορά στο Αμερικανικό όπεν. Αφού επικράτησε με 2-1 την Σβιτόλινα. Και πέρασε στην ημιτελική φάση. 

Η Φερνάντεζ μετά τις προκρίσεις επί της Οσάκα και της Κέρμπερ. Τώρα ήρθε η σειρά της Σβιτόλινα, όπου πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1 στα σετ ( 6-3,3-6,6-7 ) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του US Open.

Στο πρώτο σετ η Καναδή πρωταθλήτρια, μπήκε πολύ δυνατά και με το πολύ καλό σερβίς της δεν άφησε κανένα δικαίωμα στη Σβιτόλινα να μπει στη διεκδίκηση του σετ και καθάρισε με 6-3 και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Σβιτόλινα, μπήκε αποφασισμένη και με καθαρό μυαλό, να ισοφαρίσει το ματς και να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκη και της πρόκρισης. Έτσι τα κατάφερε, αφού με πολύ καλές επιθέσεις και άμυνες έκανε εύκολα το 3-6 και το 1-1. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο 3ο και καθοριστικό σετ.

Εκεί η Λέιλα μπήκε πολύ δυνατά και με πάθος έφτασε στο 5-2 και μία ανάσα από τη νίκη. Ωστόσο η Ουκρανή Τενίστρια αντέδρασε, έσβησε και τα τρία match point που είχε η Καναδή τενίστρια, ισοφάρισε σε 5-5 και οδήγησε στο Tie Break το ματς. Εκεί οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς του και έκαναν το 6-6. Στο τελευταίο πολύ κρίσιμο σετ. Η Φερνάντεζ με καθάρο μυαλό και πίστη στη μεγάλη πρόκριση, κατάφερε έκανε το 7-6.

Έτσι η Καναδή πρωταθλήτρια προκρίθηκε για πρώτη φορά στους 4 του Αμερικανικού Όπεν. Εκεί θα συναντήσει μία εκ των Σαμπαλέγκα η Κρειτσίκοβα για μία θέση στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.