You are currently viewing Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κόλλησε στο Σεντ Μέρις!
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Σαουθάμπτον, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Σαουθάμπτον, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Αφού είχε αρκετές καλές ευκαιρίες. Με σημαντικότερη αυτή του Μαγκουάιρ στο 7ο λεπτό, όπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα και κατάφεραν στο 30ο λεπτό να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Άνταμς.

Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Οι Κόκκινοι Διάβολοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τα πολλά λάθη και η μεγάλη νευρικότητα κυριαρχούσε για την ομάδα του Σόλσκιερ. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με 1-0 υπέρ της Σαουθάμπτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ φορτσάτα και κατάφεραν να βρουν το γκολ στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Γκρίνγουντ μετά από μία ακόμα ασίστ του Πογκμπά 5η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μετά από την ισοφάριση πήραν μεγάλη ψυχολογία και έψαξαν τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 59ο λεπτό με το Πογκμπά. 6 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ήρθε ακόμα μία ευκαιρία αυτή τη φορά με το Μπρούνο Φερνάντεζ. Ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε όχι και πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση.

Έτσι μέχρι το φινάλε έμεινε αυτό το 1-1. Με τους Μπέμπιδες να έχουν τη πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκε πρώτα το 5-1 επί της Λιντς.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Στίβενς, Περό (70′ Πίτερς), Λιβραμέντο, Σαλισού, Ρομέου, Γουόρντ – Πράους, Τζενεπό (70′ Ντιαλό), Γουόλκοτ (46′ Μπεντνάρεκ), Άρμστρονγκ), Ανταμς

 

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Σο, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Μάτιτς (86′ Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Φρεντ (76′ ΜακΤόμινεϊ), Μπρούνο, Μαρσιάλ (59′ Σάντσο), Γκρίνγουντ