You are currently viewing Παναθηναϊκός: Έτσι θα κλείσει το παζλ του ρόστερ
Ο Παναθηναϊκός τελικά χώρισε τους δρόμους του με τον Μάριο Χεζόνια και σας είχαμε αποκαλύψει πως ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης δεν καιγόταν για να μείνει.

Ο Παναθηναϊκός τελικά χώρισε τους δρόμους του με τον Μάριο Χεζόνια και σας είχαμε αποκαλύψει πως ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης δεν καιγόταν για να μείνει.

Και ότι θα έμενε κομμάτι του ελληνικού κορμού όπως οι Μποχωρίδης, Κασελάκης που ανανέωσε τελικά ο Παναθηναϊκός.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως σχηματίζεται το ρόστερ του Εξάστερου για την επόμενη σεζόν και τι απομένει.

Καθώς αποκτήθηκαν αλλά θα δοθούν δανεικοί οι Ντιαλό και Χουγκάζ. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν μετά την αρνητική απάντηση Χεζόνια (η πρόταση έγινε για τον κόσμο που δέθηκε μαζί του) προχωρά σε νέα ενίσχυση. Αφορά ξένους και είναι βέβαιο ότι θα έχει παραπάνω από έξι. Κι έτσι κάποιος θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα.

Το παζλ συμπληρώνεται και στην περιφέρεια. Που πλέον αναμένεται ο βασικός πόιντ. Γι’ αυτόν υπάρχουν διαθέσιμα παραπάνω χρήματα από τα αυστηρά 6,5 εκ. ευρώ του μπάτζετ για το αγωνιστικό.

Ο Χεζόνια είχε πρόταση 1 εκατ. ευρώ και έτσι δεν έμεναν και πολλά χρήματα για τον άσο. Αλλά και το ξένο 4αρι πίσω από τον Οκάρο Γουάιτ.

Όμως πια υπάρχουν χρήματα παραπάνω για τον άσο και έτσι ακούγεται έντονα πλέον ο έμπειρος Ουόλτερς. Στον άσο ήδη υπάρχει ο Κέντρικ Πέρι που ήταν στην Τσεντεβίτα Λουμπλιάνας. Με μέσους όρους 15 πόντους και 5 ασίστ. Είναι χρήσιμος και σε καλή ηλικία.

Εκεί αν χρειαστεί παίζει και ο Μέικον που ήρθε από την ΑΕΚ και μαζί με τον Νέντοβιτς θα είναι στο “2”. Καθώς ο Αμερικανός είναι πιο πολύ 2αρι παρά άσος αν και κλασικό 1-2 που λέμε.

Από πίσω τους ο Μποχωρίδης αλλά και ο Σαν Ρος που όμως θα πάει πιο πολύ στο “3” φέτος. Συνεπώς λύθηκε το θέμα του πλέι μέικερ που πέρσι ταλαιπώρησε αφάνταστα τους πράσινους.

Όσο για τον Μπρέι επιθυμία όλων είναι η λύση του συμβολαίου του.

Οι θέσεις από τρία έως πέντε

Στο “3” είναι ο Παπαπέτρου με τον Ρος και τον Κασελάκη, με τον αρχηγό να είναι αναντικατάστατος. Στο “4” υπάρχει ο Οκάρο Γουάιτ και θα έρθει και άλλος ξένος. Παντως όχι εγνωσμένης αξίας καθώς δεν θα δωθούν πολλά χρήματα εδώ. Σαν τρίτος είναι ο νεαρός Μαντζούκας που είναι επένδυση για την ομάδα και θα πάρει σιγά σιγά χρόνο. Μην ξεχνάμε και τον Χουγκάζ που μάλλον γι’ αυτό δόθηκε δανεικός.

Στους ψηλούς είναι οι Παπαγιάννης, Φλόιντ και μάλλον θα αποκτηθεί και ο Καββαδάς. Και κάτι ακόμα.

Με την είσοδο και του Ολυμπιακού στην Basket League ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και Έλληνες. Έτσι θα είναι οι Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μαντζούκας ,Μποχωρίδης, Κασελάκης, Καββαδάς(;). Ίσως αποκτηθεί και κάποιος ακόμα.