You are currently viewing Αντετοκούνμπο: Θαυμασμός για την επική τάπα στον Έιτον (vids)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια επική τάπα στον Έιτον στον 4ο τελικό του NBA ανάμεσα στους Μπακς με τους Σανς και σε καθοριστικό σημείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια επική τάπα στον Έιτον στον 4ο τελικό του NBA ανάμεσα στους Μπακς με τους Σανς και σε καθοριστικό σημείο.

Ο θαυμασμός είναι μεγάλος για την επική τάπα που έδωσε ο Αντετοκούνμπο. Θύμα ο Έιτον κι ενώ η διαφορά στο σκορ ήταν δύο πόντους υπέρ των Μπακς απέναντι στους Σανς.

Για την συγκεκριμένη τάπα έγιναν πολλές εκπομπές στην Αμερική. Για το άλμα του Γιάννη, τα μακριά του χέρια και τις ικανότητες του.

Μια τάπα που έγινε με το σκορ στο 101-99 απέναντι στους Σανς. Ο Greek Freak έκοψε εντυπωσιακά την προσπάθεια του ΝτιΆντρε Έιτον για alley oop.

«Πίστεψα ότι θα με καρφώσει! Ήταν ένα hustle play, έπρεπε να κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Είδα την φάση, είδα τον Κρις Πολ, πήδηξα κάθετα ελπίζοντας να βρεθώ εκεί τη σωστή στιγμή.

Είχα ένα καλό μπλοκ, ένα εξαιρετικό hustle play. Όταν είδα το ένα χέρι του Έιτον, ήξερα ότι ήταν μακριά για λέι-απ. Το ένιωσα να έρχεται, ήξερα ότι έπρεπε να πηδήξω στη στεφάνη και να καλύψω τη γωνία του. Πήγα αργά.

Αν ήμουν στην αντίθετη πλευρά, θα ήταν κάρφωμα. Θα μπορούσε να σπρώξει τη μπάλα και να χρεωθώ με goaltending», είπε  ο Γιάννης.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θυμήθηκε το δικό του αντίστοιχο… πάθημα, δια χειρός Λεμπρόν Τζέιμς. Στους τελικούς του 2016 ανάμεσα σε Γουόριορς και Καβαλίερς. «Αυτή η τάπα του Γιάννη ήταν τρελή! Θύμισε Λεμπρόν Τζέιμς», έγραψε στο Twitter.

«Ίσως αυτή η τάπα του Γιάννη να έκρινε το ματς για τους Μπακς», σχολίασε ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

Με τον Σπένσερ Ντινγουίντι να τον διορθώνει λέγοντας «… ή το πρωτάθλημα».

«Αν κλείσουν τη σειρά, το μπλοκ αυτό θα γίνει θρυλικό», τόνισε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

«Η τάπα του Γιάννη είναι από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ», ανέφερε ο Ρισόν Χολμς.

«Αν οι Μπακς κερδίσουν, θα είναι η φάση της σειράς», είπε ο Τζος Χαρτ.