You are currently viewing Τεσίγιο: Τον έβαλε στο ραντάρ ο Παναθηναϊκός
Τεσίγιο: Τον έβαλε στο ραντάρ ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και έχει κυκλώσει το όνομα του Γουίλιαμ Τεσίγιο.

Ο Κολομβιανός φέρεται να αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Κολομβία αναφέρουν οι επαφές έχουν ξεκινήσει. Ο Τεσίγιο, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λεόν του Μεξικού. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να αγωνιστεί τόσο αριστερά όσο και δεξιά στις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός στο πρόσφατο ματς για το Κόπα Αμέρικα, Βραζιλία – Κολομβία 2-1. Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, μέχρι τώρα δεν προκύπτει το παραμικρό, με τους πράσινους να τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τα μεταγραφικά.

Όσον αφορά το θέμα του Αϊτόρ, το θέμα θα ξεκαθαρσίει σύντομα. Ο πάικτης επιδιώκει να μείνει ελεύθερος από τους πράσινους. Και ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Το «τριφύλλι» όμως χρειάζεται χρήματα και δεν…ψήνεται με την ιδέα του παίκτη. Ο μάνατζερ του πάντως, τόνισε πως  σύντομα θα φέρει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Αϊτόρ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην ομάδα. Ήρθε στην Ελλάδα με περγαμηνές όμως…δεν πέτυχε. Σύντομα η  υπόθεση του θα ξεκαθαρίσει. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να κινηθεί και για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Είναι μια θέση στην οποία “πονάει” ο ΠΑΟ.