You are currently viewing Euro 2020: Τρομερό αγγλικό πρωτοσέλιδο για Γερμανία (pic)
Euro 2020: Ένα τρομερό αγγλικό πρωτοσέλιδο για την Γερμανία δείχνει πως αντιμετωπίζεται εσωτερικά το μεγάλο ζευγάρι.

Euro 2020: Ένα τρομερό αγγλικό πρωτοσέλιδο για την Γερμανία δείχνει πως αντιμετωπίζεται εσωτερικά το μεγάλο ζευγάρι.

Το Αγγλία-Γερμανία συγκεντρώνει τα φώτα στην φάση των 16 του Euro 2020. Μάλιστα ένα αγγλικό πρωτοσέλιδο τα λέει όλα. Και φυσικά έγινε viral άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα η Daily Mail έβγαλε αυτό το πρωτοσέλιδο. Που ήταν όλα τα λεφτά. Πάντως η Αγγλία έχει δείξει μια σταθερότητα στο τουρνουά. Δεν έχει βγάλει μάτια. Αλλά είναι μεθοδική και πάει για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η Γερμανία είναι ικανή για τα πάντα. Νίκησε με 4-2 την Πορτογαλία. Ωστόσο στο ματς με την Ουγγαρία θα μπορούσε να ηττηθεί. Έκανε το 2-2 λίγο πριν το φινάλε. Για να πάρει με αυτό τον τρόπο την πρόκριση.

H αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γερμανία είναι το πιο λαμπερό ζευγάρι της φάσης των 16 του Euro,

Η Daily Mail αποτύπωσε πιστά αυτήν την αίσθηση που επικρατεί εταξύ αρκετών οπαδών των Τριών Λιονταριών στην πρώτη σελίδα του αθλητικού της ενθέτου. «Ωχ, όχι. Όχι πάλι οι Γερμανοί», αναφέρεται σε αυτό.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Γουέμπλεϊ» την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 19:00

H τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Τα πάντσερ επικράτησαν 4-1.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 που διεξήχθη στην Αγγλία, η Γερμανία τη νίκησε τα ημιτελικά στο «Γουέμπλεϊ», στα πέναλτι. Στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και το ματς της Τρίτης.

Ίδιο σενάριο (πρόκριση στα πέναλτι για τη Δυτική τότε Γερμανία) στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 1990.