You are currently viewing Survivor spoiler 23/6: Χαμός με το νικητή της 3ης ασυλίας – Οι σίγουροι του ημιτελικού (vids)
Survivor spoiler 23/6: Τα πάνω κάτω έρχονται με το νικητή της 3ης ασυλίας και την τριάδα των υποψηφίων, ενώ γίνονται γνωστοί οι σίγουροι για τον ημιτελικό.

Survivor spoiler 23/6: Τα πάνω κάτω έρχονται με το νικητή της 3ης ασυλίας και την τριάδα των υποψηφίων, ενώ γίνονται γνωστοί οι σίγουροι για τον ημιτελικό.

Survivor spoiler 23/6: Μεγάλος χαμός θα γίνει εκ νέου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Κάτι που έχει να κάνει με το νικητή της τρίτης ασυλίας. Αλλά και την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο στίβος μάχης εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε πολύ δυνατά. Ξεχώρισε με τις περισσότερες ζωές που κράτησε.

Αλλά προς το τέλος έχανε από τους Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο. Κάποια στιγμή έμειναν εκτός οι Μαριαλένα, Κόρομι.

Ο Σάκης έμεινε με μία ζωή και πήγε σε κομβικό ματς με τον Ασημακόπουλο, που είχε δύο. Τον νίκησε κι έμεινε στο παιχνίδι για την ασυλία.

Στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος πήγε σε τελικό run με τον Ηλία. Τον οποίο νίκησε και πέταξε έξω.

Για να πάει στο φινάλε με τον Σάκη. Στον τελικός στόχο ο Ασημακόπουλος είχε θέμα με έναν πάσσαλο που πάνω του είχε τα δύο κυβάκια. Άργησε να τον στερεώσει καλά.

Το εκμεταλλεύτηκε ο Σάκης και με εξαιρετικές βολές πήρε τη νίκη. Ταυτόχρονα και στην ασυλία, που ήθελε πάρα πολύ. Η Μαριαλένα έπεσε πάνω του. Τον χαρακτήρισε νικητή του Survivor. Και τεράστιο παίκτη. Ακολούθησε κάτι σαν ερωτική εξομολόγηση. Ένα ζευγάρι που γίνεται συνεχώς θέμα.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο σαν δεύτερο υποψήφιο. Ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος.

Η μάχη για την 3η ασυλία

Όλα αυτά δείχνουν πως το επεισόδιο της Τετάρτης προβλέπεται καυτό. Γιατί αν ο Σάκης πάρει ξανά την ασυλία, αυτόματα βγαίνει από υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα σενάρια αναφέρουν πως τελικά ο Σάκης θα πάρει και δεύτερη ασυλία. Και θα γίνει η ανατροπή. Δεν θα είναι υποψήφιος. Ο Κόρομι, που ήταν ο πρώτος που πήρε ασυλία, πρέπει να επιλέξει άλλο παίκτη. Είναι βέβαιο πως θα επιλέξει την Μαριαλένα.

Όσο για τον Σάκη Κατσούλη θα βγάλει στον… τάκο τον Γιώργο Κόρομι. Γιατί με τον Ηλία Μπόγδανο έχει μια διαφορετική σχέση.

Αυτόματα οι δυο τους είναι και οι πρώτοι που κλείνουν θέση στον ημιτελικό. Γιατί είναι εκτός της τριάδας των υποψηφίων.