You are currently viewing Ολυμπιακός: Τι έβγαλε η κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League
Ο Ολυμπιακός έμαθε τον πιθανό αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, αφού έγινε η κλήρωση από την UEFA.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον πιθανό αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, αφού έγινε η κλήρωση από την UEFA.

Για την ακρίβεια η κλήρωση έβγαλε ζευγάρι, τον νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Κάτι που έχει να κάνει με τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA λοιπόν έκανε το μεσημέρι την κλήρωση και ο Ολυμπιακός ήταν σε ένα υπο γκρουπ. Σαν ισχυρός. Και στους ανίσχυρους ήταν ζευγάρια από τον πρώτο προκριματικό.

Η κληρωτίδα έβγαλε το Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη 20/21 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως η δεύτερη καλύτερη κλήρωση, αναφορικά με το γκρουπ που τοποθετήθηκε και τους υποψήφιους αντιπάλους που είχε.

Θα μπορούσε να είχε κληρωθεί με το ζευγάρι Κόναχς Κουέι-Αλασκέρτ. Η πρώτη είναι η πρωταθλήτρια Ουαλίας και η δεύτερη της Αρμενίας. Σαφώς πιο βατοί αντίπαλοι.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι κληρώθηκε με το ζευγάρι Τέουτα-Σερίφ Τιρασπόλ.

Στο ίδιο γκρουπ ήταν επίσης και το ζευγάρι Μακάμπι Χάιφα-Καϊράτ Αλμάτι. Το οποίο απέφυγε ο Ολυμπιακός. Και ήταν κάτι θετικό. Καθώς η Μακάμπι Χάϊφα, η πρωταθλήτρια του Ισραήλ, είναι η θεωρητικά πιο δυνατή από τις υποψήφιες αντιπάλους.

Οι αγώνες για τον πρώτο προκριματικό θα διεξαχθούν στις 6/7 και οι επαναληπτικοί στις 13/14 Ιουλίου. Που είναι και η ημερομηνία που θα ξεκαθαρίσει ο αντίπαλος.