You are currently viewing Αγωνία στη Γαλλία μετά τον τραυματισμό του Μπενζεμά (+vid)
Αγωνία στη Γαλλία μετά τον τραυματισμό του Μπενζεμά

Η Γαλλία τέλειωσε νικηφόρα την προετοιμασία της για το Euro2021 απέναντι στην Βουλγαρία. Το πλήρωσε όμως με έναν αναπάντεχο τραυματισμό. Αυτόν, του Καρίμ Μπενζεμά στο γόνατο. Αυτό έγινε στη δεύτερη, μόλις εμφάνισή του με την εθνική μετά από 6 χρόνια. Και επίσης, μέρες πριν την έναρξη του Euro2021.

Τελευταίος σταθμός στην προετοιμασίατ ης εθνικής Γαλλίας πριν το Euro2021, η Βουλγαρία. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκίνησε τη διεθνή φιλική αναμέτρηση, δοκιμάζοντας τριπλέτα στην επίθεση τους Γκριεζμάν, Εμπαπέ και Μπενζεμά. Όλα στην αρχή μοιάζαν ιδανικά. Μάλιστα στο 29′ το υπέροχο γκολ του Γκριεζμάν με ανάποδο ψαλίδι, χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλη τη χώρα. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα τα χαμόγελα αυτά, πάγωσαν.

https://www.youtube.com/watch?v=U4feYN6y0kU

Αιτία αυτής της παγωμάρας, ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στο δεξί γόνατο. Αρχικά, ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης  έμεινε στο έδαφος μετά από χτύπημα που δέχτηκε. Πολύ γρήγορα όμως, επέστρεψε στο γήπεδο για να συνεχίσει το ματς  έχοντας δεχτεί τις πρώτες αρχικές περιποιήσεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά από λίγα λεπτά όμως, άρχισε να αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Έτσι, ζήτησε ο ίδιος αλλαγή.

Αγωνία στη Γαλλία μετά τον τραυματισμό του Μπενζεμά

Λίγο μετά την αποχώρησή του, η αγωνία ανέβηκε ακόμα περισσότερο στο στρατόπεδο των μπλε. Αιτία οι έντονοι μορφασμοί πόνου του Καρίμ Μπενζεμά , που ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε. Κι όλα αυτά ενόψει της πρεμιέρας του Euro 2021. Συγκεκριμένα, στις 15.06 η Γαλλία θα βρεθεί απέναντι στην Γερμανία στο ντέρμπι του 6ου ομίλου.

Αγωνία στη Γαλλία μετά τον τραυματισμό του Μπενζεμά

Από την πλευρά του πάντως, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εμφανίστηκε αισιόδοξος. Τόνισε πως το χτύπημα στο γόνατο δεν είναι τόσο σοβαρό. Επίσης δήλωσει πως ο λόγος που πήρε την απόφαση μαζί με το επιτελείο του να τον αλλάξουν, ήταν για να μην ρισκάρουν επιδείνωση του τραύματός του.