You are currently viewing Πάμπλο Γκαρσία: Ξεκαθαρίζει η παραμονή του στον ΠΑΟΚ – Σενάριο επιστροφής Λουτσέσκου
Ο Πάμπλο Γκαρσία οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά η παραμονή του δεν είναι σίγουρη, αφού υπάρχει σενάριο επιστροφής του Λουτσέσκου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά η παραμονή του δεν είναι σίγουρη, αφού υπάρχει σενάριο επιστροφής του Λουτσέσκου.

Πολλά τα ζητήματα στον ΠΑΟΚ με πρώτο την παραμονή ή όχι του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Σενάρια επαναφέρουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου για επιστροφή. Τον Ρουμάνο τεχνικό με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα, σε μια μοναδική χρονιά.

Η αλήθεια είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει πείσει πως μπορεί να κρατήσει το τιμόνι. Ανέλαβε σαν μια υπηρεσιακή λύση. Ωστόσο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Με αποτέλεσμα να μην βγάζει σιγουριά. Κι έτσι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφαση τους.

Ο Γκαρσία κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και ως προπονητή αφού στέφθηκε Κυπελλούχος αλλά είναι γνωστό πως στη Μικράς Ασίας δε έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Μάλιστα εδώ και δέκα μέρες περίπου κυκλοφορεί η φήμη ότι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Να συζητήσουν πιθανή επιστροφή του. Ο Ρουμάνος άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε δημόσια πολλές φορές για τον ΠΑΟΚ αν και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι περιμένει πρόταση από τη Serie A.

Οι φήμες αλλά και τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, περί Λουτσέσκου, δεν έχουν διαψευσθεί ως και σήμερα.

Έτσι μένει να φανεί, ποια θα είναι τελικά η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή φυσικά που δεν έχει ανακοινωθεί και ποιος θα είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του δικεφάλου, μια θέση που παραμένει κενή, μετά τη φυγή του Όλαφ Ρέμπε.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έως το τέλος της εβδομάδας. Γιατί πρέπει να τρέξει και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να είναι νωρίς φέτος.