You are currently viewing AEK: Εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες ο Λάνγκφορντ

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την ΑΕΚ, αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες, με την Ένωση να καλείται να το ξεπεράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αποδείχτηκε σημαντικός καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός, έδειξαν ότι υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Έτσι, αναμένεται να μην δώσει το παρών στα ημιτελικά της  Basket League, ενώ όπως αναφέρει η ομάδα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη αργά τη νύχτα στο Metropolitan General ο Κιθ Λάνγκφορντ, υπό την εποπτεία του Διευθυντή του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού.

Ο άτυχος Αμερικανός σκόρερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου και τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για είκοσι (20) ημέρες. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί“.