You are currently viewing Γ’ Εθνική: Το sportcycles κοντά στις ομάδες – Το επεισοδιακό ματς Πανιώνιος-Ηλιούπολη, η 6άρα της Καρίτσας και οι νίκες Υπάτου, Ηρακλή  Ψαχνών (vids)
Γ' Εθνική: Το επεισοδιακό ματς Πανιώνιος-Ηλιούπολη, η 6άρα της Καρίτσας και οι νίκες Υπάτου, Ηρακλή Ψαχνών.

Γ’ Εθνική: Το επεισοδιακό ματς Πανιώνιος-Ηλιούπολη, η 6άρα της Καρίτσας και οι νίκες Υπάτου, Ηρακλή Ψαχνών.

Το sportcycles είναι κοντά στην Γ’ Εθνική και θα παρουσιάζει τα νέα και βίντεο από αναμετρήσεις. Μάλιστα το Πανιώνιος-Ηλιούπολη 1-1 και όσα έγιναν τάραξε τα… ήρεμα νερά. Όσο και οι νίκες για Καρίτσα, Α.Ο. Υπάτου, Ηρακλή Ψαχνών.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ηλιούπολη έληξε 1-1, αλλά σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Με την εμφάνιση στο γήπεδο της αποστολής των φιλοξενούμενων, λίγο μετά τις 15:00, στον χώρο βρέθηκαν οπαδοί των ομάδων που συνεπλάκησαν.

Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν στο κεφάλι από μαχαίρι, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο γήπεδο έκανε χρήση δακρυγόνων.

Επεισόδια έγιναν και μετά το τέλος της αναμέτρησης, με  συμπλοκές, ενώ επενέβη η αστυνομία και τα ΜΑΤ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ με τον Γεμιστό στο 9ο λεπτό. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Μουντρίχα στο 35′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την Ηλιούπολη να μπαίνει καλύτερα και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει πάλι το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 56′ ο Λάμπι βρέθηκε μόνος από τα πλάγια της περιοχής του Πανιωνίου, ωστόσο την προσπάθεια του απομάκρυνε σε κόρνερ ο Στουρνάρας, ενώ στο 57′ προβολή του Γεμιστού μετά από φάση διαρκείας πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ιστορικού.

Στο 60′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Γροντής μετά από κόρνερ που κέρδισε ο Ιστορικός συνεργάστηκε ωραία με τον Νίνο, ο τελευταίος σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Μούντριχα κατέληξε στην αγκαλιά του Μακρυωνίτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (61’ Μακρίδης), Πίσπας (75’ Κουτσάκης), Σταμάτης (75’ Λιούμης), Γροντής, Μούντριχας (85’ Αργυρίου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μακρυωνίτης, Πολίτης, Λεβέντης, Συριόπουλος, Τσατσάρης, Γλυνός (75’ Ρέτζος), Γάγγος, Φάρος (61’ Ταβάρες), Γεμιστός, Βινίσιους (80’ Ντόκος), Λάμπι (80’ Ντήλος).

Η 6άρα της Καρίτσας

Στο μεταξύ η Α.Ε. Καρίτσας επιβλήθηκε με 6-0 του Ερμή Αμυνταίου, σε μια αναμέτρηση που ήταν όλα τα λεφτά.

Ο Α.Ο. Υπάτου επιβλήθηκε του ΑΠΟ Αταλάντης με 2-0. Παράλληλα ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε με 1-0 της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 1ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 2ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 3ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 4ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 5ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 6ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 7ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 8ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 9ου ομίλου.

Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα βαθμολογίες 10ου ομίλου.