You are currently viewing Αντετοκούνμπο: Ο Giannis έκανε πελάτες τους Νετς – Πάει για νέο ρεκόρ (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε ξανά το όπλο του απέναντι στους Νετς και μέσα σε λίγες μέρες οδήγησε τους Μπακς σε νέα νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε ξανά το όπλο του απέναντι στους Νετς και μέσα σε λίγες μέρες οδήγησε τους Μπακς σε νέα νίκη.

Οι Μπακς επικράτησαν με 124-118 με τον Αντετοκούνμπο να ήταν ο σούπερ σταρ της βραδιάς κόντρα στους Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ των Νετς.

Πιο συγκεκριμένα ο Greek Freak έβαλε 36 πόντους. Κι ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε βάλει 49 πόντους, ξανά απέναντι στους Νετς, για την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Με αυτή τη νίκη οι Μπακς πλησίασαν τους Νετς που είναι στην κορυφή της Ανατολής και τους απειλούν.

Και βέβαια ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει να δείχνει πως δεν θα αργήσει για να γίνει ένας από τους πλέον μεγάλους σταρ του NBA.

Παράλληλα με αυτή του την επίδοση κατάφερε να μπει σε μία πολύ ξεχωριστή λίστα. Μαζί με άλλους τρεις σπουδαίου παίκτες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ο Αντετοκούνμπο, έχει πλέον δύο σεζόν με 25+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ. Κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν μόνο από τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Πλέον χρειάζεται άλλη μία παρόμοια σεζόν, για να φτάσει στον Όσκαρ Ρόμπερτσον και άλλες δύο για τον ξεπεράσει.

Ο Greek Freak είχε 36 πόντους με 10/12 βολές, 7/18 δίποντα και 4/12 τρίποντα. Ενώ κατέβασε 12 ριμπάουντ και είχε 4 ασίστ, ένα κλέψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής. Βοηθός… του ήταν ο Χόλιντεϊ με 23 πόντους 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ ενώ ο Μίντλετον πρόσθεσε άλλους 23 πόντους.

Από τους Νετς ο Ίρβινγκ είχε 38 πόντους, ο Ντουράντ 32 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Χάρις 12. Με την νίκη αυτή το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 41-24, με πλεονέκτημα έναντι των Νετς, 2-1 νίκες.