You are currently viewing Premier League: Επεισόδια στο Μάντσεστερ και αναβολή του ντέρμπι!
Οριστική η αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για λόγους ασφαλείας, μετά την εισβολή οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και τις ταραχές στην πόλη.

Premier League: Οριστική η αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για λόγους ασφαλείας, μετά την εισβολή οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και τις ταραχές στην πόλη.

Premier League: Η εισβολή των οπαδών της Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ το απόγευμα της Κυριακής (2/5), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για την 34η αγωνιστική της Premier League, οδήγησε σε μαραθώνιο συσκέψεων ανάμεσα στους φορείς του πρωταθλήματος και τελικά στην απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση για να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Αρχικά ανακοινώθηκε η καθυστέρηση στη σέντρα κατά 2 ώρες.

Περίπου 10.000 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησαν την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ και εκατοντάδες ήταν αυτοί που έκαναν ντου λίγο πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και προκάλεσαν την αναβολή. Sτις 16.00 το μεσημέρι εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ βρέθηκαν έξω από το γήπεδο, με την πορεία προς το «Munich Tunnel» να μεγαλώνει. Οι εκατοντάδες έγιναν… χιλιάδες και οι κόκκινοι φράχτες που βρίσκονταν μπροστά από το «East Stand» δεν άντεξαν την πίεση, λύγισαν, με τους οπαδούς να φωνάζουν… εμετικά συνθήματα κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, ενώ ζητούσαν και την απομάκρυνσή τους.a

“Η ασφάλεια όσων βρίσκονται στο Ολντ Τράφορντ ήταν και παραμένει ύψιστης σημασίας. Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τη δύναμη του συναισθήματος, αλλά καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, εγκληματικής βλάβης και παραβίασης των κανόνων για τον Covid-19. Οι οπαδοί έχουν πολλούς τρόπους για να εκφράσουν τις απόψεις τους, όμως οι ενέργειες μιας μειονότητας δεν έχουν δικαιολογία. Συμπάσχουμε με την αστυνομία και το προσωπικό ασφάλειας που έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια επικίνδυνη κατάσταση, η οποία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο” αναφέρει η Premier League.