You are currently viewing Άρης: Προπονήθηκε ο Διούδης, μέσα με Αστέρα

Ο Άρης, αναμένεται να έχει ακόμη μια σημαντκή επιστροφή στο ρόστερ του με τον Σωκράτη Διούδη αυτή την φορά. Ο 32χρονος κίπερ, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και έβγαλε όλο το μέρος της προπόνησης.

Οι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν χθες (5/11) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα AKTOR (09/11, 15:00).

Ο Ισδπανός τεχνικός, είδε ξανά να υπάρχουν στην λίστα του πολλοί απόντες. Πιο συγκεκριμένα, οι Τάσος Δώνης, Φαμπιάνο Λέισμαν και Χαμζά Μεντίλ έκαναν ατομικό, ενώ ο Γκαμπριέλ Μισεουί συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του Άρη περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μεγάλους χώρους. Σήμερα, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους Θεσσαλονικείς, με πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».