Ο Άρης ψάχνει ακόμη έναν επιθετικό με τις προσδοκίες πως θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης. Ένας παίκτης γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα από την περσινή του εξάμηνη παρουσία με την Athens Kallithea, είναι ο Μιγκέλ Αλφαρέλα που εξετάζει σοβαρά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Να θυμίσουμε πως, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Αθηναϊκή ομάδα, καθώς σε 17 αγώνες έβαλε 9 γκολ.
Η “κιτρινόμαυροι” έκαναν πρόταση στην Λέγκια Βαρσοβίας για δανεισμό του Γάλλου και οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ, αλλά στην συνέχεια έκανα μεγαλύτρη πρόταση με 700.00 ευρώ.
Παράλληλα, το ρεπορτάζ από τον Πολωνό ρεπόρτερ, Τόμας Βλόνταρτσικ, συμφωνεί με τα παραπάνω. Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος τονίζει ότι οι απαιτήσεις της Λέγκια ήταν μέχρι πρόσφατα 1 εκατ. ευρώ (όσα ζητούσε και από την Athens Kallithea), αλλά εικάζεται ότι ίσως οι 700.000 αποδειχθούν αρκετές για να υπάρξει deal, από τη στιγμή που ασκούνται πιέσεις στον παίκτη για να αποχωρήσει.