You are currently viewing Super League: Χαστούκι δέχθηκε η ΑΕΚ στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός αν και με 10 παίχτες, επιβλήθηκε της ΑΕΚ μέσα στις Σέρρες, στην 9η αγωνιστική της Super League

Η ΑΕΚ έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από το τρίποντο. Το Σάββατο (26/10) βρέθηκε φιλοξενούμενη στις Σάρρες για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο ηρωϊκός Πανσερραϊκός κατόρτωσε να επιβληθεί της αναμέτρησης με 1-0, παρόλο που έπαιζε με 10 παίχτες από το 28ο λεπτό.

Για το σύνολο του Χουάν Φεράντο, αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στην έδρα του. Το χρυσό γκολ για τα λιοντάρια πέτυχε ο Χεφτέ Μπετανκόρ. Ευστόχησε στο πέναλτι που έκανε ο Περέιρα στον Ντέλετιτς, το οποίο δόθηκε μέσω VAR στο 23′.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Πανσερραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τέρζιτς (και πάλι μέσω VAR) για μαρκάρισμα στον Λαμέλα.

Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση, δημιουργώντας πολλές φάσεις για να σκοράρει. Μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Πιερό στο 83′. Παρόλα αυτά, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Γκουγκεσασβίλι να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (75′ Κουτσογούλας), Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Ζελέν (75′ Καπτούμ), Τέρζιτς, Ντέλετιτς (46′ Καρασαλίδης), Τομάς (90′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (75′ Σαλαζάρ).

ΑΕΚ

Στρακόσα, Βίντα, Μουκουντί (46′ Πινέδα), Οντουμπάτζο, Χατζισαφί (57′ Μαρσιάλ), Σιμάνσι, Περέιρα (70′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Γκαρσία (70′ Ελίασον), Πιερό.