You are currently viewing Super League 2: Ξύπνησε ο γηραιός!!!

Ο Ηρακλής λύγισε και το Διαγόρα Ρόδου στην έδρα του, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Για την 6η αγωνιστική της Super League 2 ο Ηρακλης υποδέχθηκε στο Καυτανζόγλειο το Διαγόρα Ρόδου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της αναμέτρησης με 1-0, πετυχαίνοντας τη 2η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ψάχνοντας το γκολ από νωρίς. Στο 18ο λεπτό η οβίδα του Τσιντώνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγγίρη. Λίγο αργότερα, ο γκολκίπερ του Διαγόρα είχε την απάντηση στο δυνατό σουτ του Κούστα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και να δημιουργεί ευκαιρίες, με φόντο το χρυσό γκολ της νίκης. Στο 71΄ το δυνατό σουτ του Τσιριγώτη πέρασε ελάχιστα άουτ και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η… λύτρωση.

Αρχικά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ από τα δεξιά. Β ρήκε τον Ο Κούστα που βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της περιοχής. Αυτός, εκτέλεσε υποδειγματικά με το κεφάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ο Ηρακλής με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς και μπήκε σε τροχιά playoffs, ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στους πέντε.

ΗΡΑΚΛΗΣ

(Στάικος): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης (87′ Κιβρακίδης), Αναστασίου, Παπασάββας, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (87′ Πατράλης), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (70′ Μιράντα), Κούστα, Τσιριγώτης (79′ Χριστοδουλόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

(Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (84′ Λιούμης), Γαρουφαλλιάς, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (73′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης (57′ Μπλανκ Καζάου), Ολιβέρι (84′ Κοκκίνης), Μανιάς.