You are currently viewing Αλόνσο: Δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλετε

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εμφανίστηκε οργισμένος στη συνέντευξη τύπου μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Conference League, ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στους δημοδιογράφους που τον περιμέναν. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό του. Ειδικά σε δυο ερωτήσεις που του έγιναν.

Στην πρώτη, απέφυγε αρχικά να δώσει απάντηση. Μετά ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίσει τι εννοεί, για το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων στον Παναθηναϊκό. Η μεγάλη του έκρηξη όμως ήρθε όταν ρωτήθηκε για το πλάνο στην επίθεση.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του Ντιέγκο Αλόνσο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λέει ότι η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και η αποτελεσματικότητά του δεν είναι η ανάλογη. Ποια είναι η θέση σας πάνω σε αυτό; Πότε πιστεύετε ότι θα φέρει η ομάδα ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων;

Καταρχάς να σας ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν θα κάνω καμία αξιολόγηση στις σκέψεις κάποιων ΜΜΕ ή κάποιων φιλάθλων που γράφουν την θέση τους. Το πιστεύετε κι εσείς αυτό; Γιατί αν δεν το πιστεύετε, να σας δώσω απάντηση.

Θεωρείτε ότι η θέση σας στον πάγκο είναι επισφαλής; Είναι σημαντικό το ματς με τον Άρη και για το δικό σας μέλλον; Βρίσκεστε 16 παιχνίδια στον πάγκο και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα επιθετικά. Μπορείτε να μας εξηγήσετε το πλάνο σας;

Αρχικά, για το πρώτο σκέλος, δεν είμαι εγώ αυτός που μπορεί να απαντήσει. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την διοίκηση. Όσον αφορά το δεύτερο, δεν θα σας το απαντήσω γιατί νομίζω ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού η ερώτησή σας. Νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλετε.