You are currently viewing Πετρούσεφ: Πάει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πάει στο Βελιγράδι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα, ως το τέλος της σεζόν

Από τον Πειραιά στο Βελιγράδι μετακομίζει ο Φιλιπ Πετρούσεφ ως το τέλος της σεζόν 2024/25. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετακλινηση αυτή, με τη μορφή δανεισμού.

Ο 24χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2μ.11) έχει μέχρι στιγμής 4 συμμετοχές στη Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το ρεκόρ του ανά 10:52 συμμετοχής, είναι 5 πόντοι και 2,5 ριμπάουντ. Με την επιστροφή όμως του Μουσταφά Φαλ, ο χρόνος συμμετοχής του Φιλίπ έπεσε κατακόρυφα. Παράλληλα, διαθέσιμος είναι πλέον και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε από τη λίστα της Stoiximan GBL τον Πετρούσεφ, ώστε να προσθέσει τον συμπατριώτη του.

Με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Άλεκ Πίτερς στο 4, αλλά και τον Μόουζες Ράιτ να υπάρχει ως έξτρα λύση για τη θέση των σέντερ, ήταν αναμενόμενο να μην υπάρχει πολύς χώρος για τον Πετρούσεφ. Φυσικά κι ο ίδιος δεν άρπαξε την ευκαιρία κόντρα στην Αναντολού Εφές. Αντίθετα, έδειξε πως είναι μακριά από τα… νερά του.

Την ίδια ώρα, στον Ερυθρό Αστέρα ζητούν λύση μετά τον τραυματισμό του Μπολομπόι, που θα μείνει εκτός για 1 μήνα. Ο 24χρονος ήταν διακαής πόθος των Σέρβων από το καλοκαίρι.Τότε όμως ήταν απαραίτητος στους Πειραιώτες. Τώρα όμως, με την front line του γεμάτη, ο Ολυμπιακός μπορεί να τον παραχωρήσει. Άλλωστε στη Σερβία αναμένεται να έχει ρόλο βασικού.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Φιλίπ ως και το τέλος της σεζόν 2024/25.