You are currently viewing Νεϊμάρ: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 369 μέρες

Τέλος ο εφιάλτης για τον Νεϊμάρ, αφού μετά από 369 μέρες επέστρεψε και πάλι στην αγωνιστική δράση με την Αλ Χιλάλ

Ένα χρόνο πριν, ο Νεϊμάρ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, που τον έβγαλε εκτός δράσης για πολύ καιρό. Για 369 ημέρες ζούσε έναν εφιάλτη, μακριά από τα γήπεδα. Αυτό όμως τελείωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/10). Ο Βραζιλιάνος σταρ επέστρεψε και πάλι στην αγωνιστική δράση. Αγωνίστηκε ως αλλαγή, αφού μπήκε στο 77’, στην εκτός έδρας νίκη της Αλ Χιλάλ επί της Αλ Αϊν για το ασιατικό Champions League. Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο 32χρονος φρόντισε να δείξει την ποιότητα του, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Πριν από τον τραυματισμό του με την εθνική Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ μετρούσε μόλις 5 παιχνίδια με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ. Έκτοτε, η επανεμφάνιση του με τον σύλλογο ήταν πολυαναμενόμενη. Όλη αυτή η αναμονή έλαβε τέλος τη Δευτέρα στην 3η αγωνιστική του AFC Champions League.

Αν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κάποιο γκολ, ο Νεϊμάρ έδειξε στοιχεία από την τεράστια ποιότητά του. Μάλιστα, είχε μία ευκαιρία να σκοράρει. Δυστυχώς όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Πάντως, έκανε ορισμένες ντρίμπλες, παράλληλα, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο Νεϊμάρ στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που γύρισα.