You are currently viewing Premier League: Η Νότιγχαμ επέστρεψε στις νίκες

Στην 8η αγωνιστική της Premier League η Νοτιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε στην έδρα της την επιστροφή της στις νίκες επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας

Η 8η αγωνιστική της Premier League έριξε αυλαία στο City Ground. Εκεί, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι μετά από 3 αγωνιστικές μακριά από τις νίκες επέστρεψαν στα τρίποντα. Επικράτησαν της αναμέτρησης με 1-0, δίνοντας συνέχεια στο πολύ καλό τους ξεκίνημα στη σεζόν. Παράλληλα, σκαρφάλωσαν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα οι Αετοί παρέμειναν 18οι και χωρίς νίκη, ακόμα.

Το ματς στο City Ground είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να γίνονται αρκετά απειλητικές. Στο 20ο λεπτό ο Ενκέτια έπιασε ένα ωραίο σουτ, το οποίο όμως τράνταξε το δοκάρι του Σελς. Τρία λεπτά μετά ο αρχηγός της Φόρεστ, Ράιαν Γέιτς, έπιασε μια ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελάνγκα. Κι αυτή όμως σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Γουντς κινήθηκε στην πορεία της αλλά δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Πάλας απάντησε με κάποια ωραία σουτ του Έζε από μακρινή απόσταση. Μάλιστα, στο ένα από αυτά, στο 61ο λεπτό, ο Σελς την άγγιξε με τα ακροδάχτυλα και με τη βοήθεια του δοκαριού παραχώρησε κόρνερ. Ωστόσο στο 65′ ο Γουντ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα. Εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Λονδρέζων και με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Η Πάλας πίεσε μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε με το 1-0 να μένει μέχρι και το φινάλε.