You are currently viewing Super League: Τέταρτη διαδοχική νίκη και κορυφή για τον Άρη

Ο Άρης έκανε την 4η διαδοχική του νίκη στη 8η αγωνιστική της Super League κόντρα στην Καλλιθέα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Για την 8η αγωνιστική της Super League, ο Άρης υποδέχθηκε την Κυριακή (20/10) στο Κλ.Βικελίδης, την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν της ανταγωνιστικής Athens Kallithea, που έπαιζε με 10 παίχτες από το 34′, με 2-0. Έτσι, έφτασαν τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 2020. Ταυτόχρονα ο Άρης σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί και κυριάρχησαν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, δε μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ.

Η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 34′. Ο Πασαλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Μορόν κι άφησε την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει. Τελικά ήρθε το πρώτο γκολ, από στημένη φάση. Ο Μπράμπετς μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε στον αέρα. Πρόλαβε τους πάντες και με γυριστή κεφαλιά εκτέλεσε τον Μπερναμπέ. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του τερματοφύλακα της Athens Kallithea, ο οποίος εκτινάχθηκε, κι έτσι πιστώθηκε ως αυτογκόλ.

Στο 88′ ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σφράγισε τη νίκη με 2-0. Ο Μορόν κουβάλησε την μπάλα. Μοίρασε αριστερά στον Μάνου Γκαρθία, που με πλασέ νίκησε τον Μπερναμπέ.

ΑΡΗΣ

Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75′ Ντάριντα), Ντιαντί (75′ Σίστο), Γκαρθία (89′ Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (59′ Φετφατζίδης), Μορόν (89′ Κουέισον).

ATHENS KALLITHEA

Μπερναμπέ, Σοΐρι (85′ Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμά-Μιρέν, Πασαλίδης, Μοτόκ, Μερκάτι (72′ Βαλμπουενά), Ματίγια (46′ Ντιαγιέ), Ντεμέτριους (72′ Λουκίνας), Τζιάνι, Ούλντρικις (39′ Μεχίας).