You are currently viewing LaLiga: Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Σεβίλλη και πάει Clasico αγριεμένη

Στη 10η αγωνιστική της LaLiga, η Μπαρτσελόνα πήρε μια τεράστια εντός έδρας νίκη, διαλύοντας τη Σεβίλλη

Την Κυριακή (20/10) η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Σβίλλη για τη 10η αγωνιστική της LaLiga. Σαφώς ανώτεροι οι Καταλανοί, έκαναν επίδειξη δύναμης παίρνοντας μια σαρωτική νίκη, με 5-1. Με τη νίκη τους αυτή, οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μόνοι τους στη κορυφή με 27 βαθμούς. Έτσι θα πάνε στο clasico της επόμενης εβδομάδας με ανεβασμένη ψυχολογία και με τον αέρα του πρωτοπόρου.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 23ο λεπτό έφτασε στο πρώτο της γκολ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λεβαντόβσκι . Έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Πέδρι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 39′ ο Λεβαντόβσκι χτύπησε ξανά κι έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Προφανώς με την Μπαρτσελόνα να έχει προβάδισμα τριών τερμάτων, η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 82′ ο Τορέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. 5 λεπτά αργότερα, ο Ιντούμπο έβαλε το γκολ της τιμής για τη Σεβίλλη. Όμως στο 88′ ο Τορέ βρήκε ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πένια, Κουμπάρσι, Μαρτίνες, Μπαλντέ, Κασάντο, Φάτι (Μάρτιν), Πέδρι (83′ Γκάβι), Γιαμάλ (76′ Τορέ), Λεβαντόβσκι (66′ Βίκτορ), Ραφίνια (66′ Λόπες)

ΣΕΒΙΛΛΗ

Νάιλαντ, Καρμόνα, Λόιτς, Μαρκάο, Πεδρόσα, Αγκουμέ, Νεμάνια, Φερνάντες (46′ Σούσο), Λουμπεκάκιο, Ρομέρο, Ετζούκε