You are currently viewing Super League: Ο Παναιτωλικός μια ανάσα από την κορυφή

Τρίτη σερί επιτυχία για τον Παναιτωλικό που αφού επιβλήθηκε του Ατρόμητου, βρέθηκε στη 2η θέση της Super League

Ο Παναιτωλικός πήρε φόρα και αρνείται να πατήσει φρένο. Μετά από τους θριάμβους του απέναντι σε ΟΦΗ (2-1 εκτός) και ΑΕΚ (1-0 εντός), το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε τρίτη σερί επιτυχία στην Stoiximan Super League. Αυτή τη φορά επικρατώντας με το πειστικό 2-0 επί του Ατρομήτου, μέσα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η επιτυχία αυτή σφραγίστηκε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος. Αρχικά με το αυτογκόλ του Σταυρόπουλου στο 14′ και το υπέροχο γκολ του Μπουζούκη στο 37′.

Από κει και πέρα, το σύνολο του Γιάννη Πετράκη διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της σε όλο το δεύτερο μέρος. Έτσι, έφτασε να επεκτείνει σε 6 ματς πρωταθλήματος το αήττητο σερί της. Ταυτόχρονα, μένοντας μέσα στο γκρουπ των πρώτων του πίνακα. Συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες γεύτηκαν για 3η στη σειρά φορά το πικρό ποτήρι της ήττας. Είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες με Ολυμπιακό και Βόλο. Έτσι, έμειναν στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς)