You are currently viewing Bundesliga: Συντριβή των Σουηβών στη Βαυαρία

Με χαρακτηριστική ευκολία η Μπάγερν Μονάχου μέσα στην έδρα της, συνέτριψε τη Στουτγκάρδη στην 7η αγωνιστική της Bundesliga

Η Μπάγεν Μονάχου υποδέχθηκε το Σάββατο τη Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της Bundesliga. Οι Σουηβοί προσπάθησαν να περιορίσουν τα επιθετικά όπλα των Βαυαρών. Στο τέλος όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εποβληθούν με το σαρωτικό 4-0. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κέιν έκανε χατ τρικ, απλοποιώντας, σε τεράστιο βαθμό, την υπόθεση νίκη..

Η Στουτγκάρδη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης εμφανίστηκε δυναμική. Πιέζοντας ψηλά στο γήπεδο, δεν άφησε τους Βαυαρούς να δημιουργήσουν οργανωμένες επιθέσεις. Παρόλα αυτά, η Μπάγερν βρήκε ρυθμό και πραγματοποίησε αρκετές τελικές. Τα τελειώματα όμως, δεν ήταν ιδανικά ώστε να έρθει κάποιο γκολ.

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άγγλος διεθνής πήρε την πάσα από τον Κίμιχ. Δίχως να διστάσει, ο 30χρονος εκτέλεσε έξω από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα πάλεψε μέσα στην περιοχή για την κατοχή της μπάλας και εκτέλεσε ιδανικά, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στους γηπςδούχους. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, κάθε φάση μύριζε γκολ.

Σε μία από αυτές, ο Κέιν έκανε το χατ-τρικ. Πήρε την μπάλα μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα και σούταρε για να γράψει το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κομάν, σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του, η οποία την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Νόιερ, Γκερέιρο, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Κίμιχ, Πάβλοβιτς, Ολίσε, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κέιν

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Νούμπελ, Βαγκνόμαν, Άντονι, Τσαμπότ, Χέντρικς, Καραϊζόρ, Στίλερ, Ράιντερ, Ούνταβ, Λεβελινγκ, Ντεμίροβιτς