You are currently viewing Μπαρτζώκας: Τα λάθη στο τέλος μας πλήγωσαν

Μετά το παιχνίδι με την Εφές, στην Πόλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα λάθη της ομάδας του, που κόστισαν τη νίκη

Ο Ολυμπιακός έχασε το  παιχνίδι στην Πόλη με την Εφές, μέσα από τα χέρια του. Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του τα τεέυταία λεπτά. Λάθη που τα πλήρωσε ακριβά, αφού του κόστισαν τη νίκη παρά τις 26 ασίστ στα 40 λεπτά αγώνα.

Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν οι παίκτες του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς. Επίσης, τόνισε πως οι Τούρκοι έδειξαν προσωπικότητα στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Καταλήξαμε με 26 ασίστ και 9 λάθη. Αυτά τα 6 λάθη της τελευταίας περιόδου, αυτές οι κατοχές, ιδίως τα 3-4 λάθη που κάναμε στο τέλος μας στοίχισαν το παιχνίδι. Πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα, να προσπαθούμε να σιγουρεύουμε την κατοχή και να εκτελούμε. Κάναμε λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό.

Μπορώ να πω ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση, με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά, στα οποία έπρεπε να έχουμε παίξει εντελώς διαφορετικά. Είναι οκ, θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στην Εφές. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες που έχουν μεγάλη προσωπικότητα, όπως ο Λάρκιν, ο Μπομπουά και όλοι οι παίκτες της περιφέρειας, σκόραραν πολύ και έβαλαν κρίσιμα τρίποντα. Παράλληλα, όταν αστοχούσαν, εμείς τους δίναμε δεύτερες ευκαιρίας. Υπήρχε έλλειψη σε hustle plays.

Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, κάτι έξτρα για να πάρουμε την μπάλα και δεν το είχαμε. Φυσικά αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της ήττας