You are currently viewing Super League 2: Τρίποντο με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε με ανατροπή στις καθυστερήσεις στη νίκη επί του Καμπανιακού στην 5η αγωνιστική της Super League 2

Την Παρασκευή (18/10) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους Ζωσιμάδες τον Καμπανιακό για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Λίγο πριν το φινάλε μπόρεσαν και την ανατροπή, κάνοντας το 2-1. Έτσι πήραν το πολύτιμο 3ποντο που τους ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ μ;oliw sto 10o lept;o thw anam;etrhshw. O Φροσύνηw, μετά από λάθος της άμυνας, πήρε την μπάλα. Mπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0.

Οι Ηπειρώτες απάντησαν στο 35ο λεπτό, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και πάλι. Συγκεκριμένα, ο Μάντζης με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 1-1. Παράλληλα, έβαλε υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Αυτή τη φορά με τον Σομποτσίνσκι, ο οποίος σκόραρε στπ 90’+1, δίνοντας τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του ΠΑΣ μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στη 2η θέση με δέκα βαθμούς. Από την άλλη ο Καμπανιακός παραμένει στην πέμπτη θέση με έξι βαθμούς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(Πομς): Αθανασίου, Χάινριχ, Πάνος (79′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα (72′ λ.τ Καλέμι), Τζίνο, Σέποβιτς, Νικολιάς (79′ Κύρκος), Μάντζης (90+4′ Λεό).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

(Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (78′ Μανιός), Γαρύφαλλος (53′ Πέττας), Σαρβανίδης (78′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλάρας, Ν. Καθάριος (70′ Ντουμάνης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.