You are currently viewing Κώστας Μανωλάς: Ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει το ποδόσφαιρο επιστρέφοντας στην ομάδα που ξεκίνησε, καθώς υπέγραψε με τον Πανναξιακό

Στα 33 του χρόνια ο Κώστας Μανωλάς αποφάσισε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Ο νέος σταθμός της μεγάλης καριέρας του είναι η ομάδα του νησιού από το οποίο κατάγεται και ζει με την οικογένειά του, ο Πανναξιακός.

Αφού έμεινε ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα, τα σενάρια ήτα πολλά για το μέλλον του διεθνή μας στόπερ. Κάποια για επιστροφή στην Ιταλία, ενώ κάποια έλεγαν πως προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ.  Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν βρήκε μία καλή πρόταση και παρέμενε ελεύθερος.

Τελικά αποφάσισε να ενισχύσει τον Πανναξιακό. Θα αγωνίζεται με την ομάδα του νησιού του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από τη Ρόμα των 206 αγώνων, των 8 γκολ και 6 ασίστ, από τον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε 96 ματς, 6 γκολ και 2 ασίστ, την ΑΕΚ με την οποία μέτρησε 84 ματς κι 6 γκολ και τη Νάπολι, όπου είχε 75 αγώνες, 4 γκολ και 1 ασίστ,  τώρα …στη Νάξο.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο Κώστας Μανωλάς φόρεσε την φανέλα των :

  • Α.Ε.Κ
  • Ολυμπιακού
  • Roma
  • Napoli

Τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών. Είναι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη. Ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του. Τώρα θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα…

Ο Πανναξιακός συμμετέχει στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Blue Star Ferries (είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος). Έχει δώσει δύο ματς και είναι τρίτος στην βαθμολογία, με μία νίκη και μία ήττα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στη Σαντορίνη 3-0 από τον ΑΟ Πύργου, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική συνέτριψε 7-0 τον ΑΟ Πάρου εντός έδρας.

Έχει λοιπόν, 3 βαθμούς. Η άλλη ομάδα της Νάξου ο ΑΜΣ Φιλώτι είναι πρωτοπόρος με 4 βαθμούς, ενώ 3 έχει και ο ΑΟ Πύργου.