You are currently viewing Εμπαπέ: Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι κατηγορούμενος για τον φερόμενο βιασμό σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης, όπου διέμενε με την παρέα του

Την περασμένη εβδομάδα ο Κιλιάν Εμπαπέ απέδρασε στη Σουηδία, την ώρα που η Γαλλία έπαιζε με το Ισραήλ. Η απόδραση αυτή του Γάλλου σταρ έχει πάρει νέες διαστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της σουηδικής εφημερίδας Expressen, ο Γάλλος άσος έχει γίνει στόχος καταγγελίας για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Η κατάσταση παραμένει πολύ ασαφής σε αυτό το στάδιο. Τα γεγονότα που κατήγγειλε το φερόμενο θύμα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (10/10) προς την Παρασκευή (11/10) στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης όπου διέμενε ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετά μέλη της συνοδείας του.

Το φερόμενο θύμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (11/10) σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης. Εξετάστηκε για πιθανούς σωματικούς τραυματισμούς και πιθανές ψυχολογικές επιπτώσεις μετά τον βιασμό που υπέστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα απευθύνθηκε στις αρχές στις οποίες υπέβαλε καταγγελία

Μετά την καταγγελία του φερόμενου θύματος, ξεκίνησε έρευνα υπό την εισαγγελέα. Ανατέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Εμπαπέ, να συγκεντρώσει τις πρώτες μαρτυρίες. Ίσως και πιθανά υλικά στοιχεία (ανάλυση εικόνων βιντεοεπιτήρησης και πιθανών δειγμάτων DNA).

Πριν αναφερθεί απευθείας το όνομά του ως πιθανός ύποπτος και καθώς η φήμη μεγάλωνε, ο Κιλιάν Εμπαπέ αντέδρασε. Απάντησε σε όλα αυτά με ποστ στα social. Συγκεκριμένα έγραψε:

FAKE NEWS !!!! Γίνεται τόσο προβλέψιμο, την ημέρα πριν από την ακρόαση σαν τυχαία (αναφέρεται στην ακρόαση που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου ενώπιον της κοινής επιτροπής εφέσεων της Professional Football League)