You are currently viewing Άρης: Τέλος ο Μαντζούκας

Ο Άρης έδωσε τέλος στη συνεργασία του με τον Λευτέρη Μαντζούκα, διεκόπτοντας το δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από εδώ και πέρα ο Άρης με τον Λευτέρη Μαντζούκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αποκτήσει τον παίχτη με μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Από το ξεκίνημα της προσπάθειας οι προσδοκίες γύρω από τον χαρισματικό άσο ήταν πολλές. Ο Γιάννης Καστρίτης τον προόριζε για τις θέσεις 3 και 4 στη διάρκεια της σεζόν. Η παρουσία του στην ομάδα όμως ήταν σύντομη. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας (14/10).

Ο νεαρός φόργουορντ, αγωνίστηκε μόλις σε επτά επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη Midea. Δύο στη Stoiximan GBL, δύο στο Stoiximan Σούπερ Καπ και τρία στο Eurocup. Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τους Θεσσαλονικείς να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον 21χρονο;

Αιτία στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ο coach Καστρίτης αποφάσισε, στο 23′, να κάνει αλλαγή τον Μαντζούκα. Εκείνος πήγε προς τον πάγκο, δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του και γέλασε ειρωνικά, καθώς πήγαινε να καθίσει.

Ο Γιάννης Καστρίτης με το που το αντιλήφθηκε τον φώναξε άμεσα. Του είπε να πάει στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να μην ξαναγυρίσει στο παρκέ να αγωνιστεί. Όταν ρωτήθηκε ο Έλληνας προπονητής για το περιστατικό αυτό, αποφάσισε να μην κάνει κάποιο σχόλιο. Είπε μόνο ότι αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας.

Πλέον ο Άρης χάνει έναν παίκτη που ξεκινούσε στη βασική πεντάδα και ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να βρει νέες λύσεις για τη θέση του φόργουορντ.