You are currently viewing Super League 2: Διπλό κορυφής για την Κηφισιά

Στην 3η μέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 η Κηφισιά πέτυχε σημαντική νίκη στην Πάτρα κι έπιασε κορυφή

Την Κυριακή (13/10) ολοκληρώθηκε η 3η μέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, με 7 παιχνίδια. Από το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεχώρισαν οι σημαντικές νίκες της Κηφισιάς στην Πάτρα και του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.

Παναχαϊκή – Κηφισιά 1-2

Η Κηφισιά συνεχίζει αήττητη και στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πήρε σημαντική νίκη με 1-2 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 11′ με τον Τετέι, όταν στο 11′ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ωστόσο η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε οκτώ λεπτά μετά. Σκόρερ για τους Πατρινούς ο Τσακνής που με ωραία κεφαλιά κι αυτός, έκανε το 1-1. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως η Κηφισιά πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Σιμόν στο 43ο λεπτό.

Πλέον, πρώτη με δέκα βαθμούς είναι η ομάδα των βορείων προαστίων. Η δε Παναχαϊκή είναι 7η, με μόλις τρεις βαθμούς.

Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Μακεδονικός χαμογέλασε ξανά, αφού επέστρεψε στις νίκες. Στη Ν.Ευκαρπία οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 7ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Πέτρος Γιακουμάκης κλειδωσε τη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ευστοχώντας σε πέναλτι στο 82′. Ο Μοντόγια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 90′. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο να μειώσουν απλά σε 3-1, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσίνο.

Έτσι ο Μακεδονικός ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στους 7 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Την ίδια ώρα, Εθνικός Κεραμιδίου και Διαγόρας έμειναν στο 0-0 και παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές στη Super League 2 έχοντας συγκεντρώσει από δύο βαθμούς έκαστος.

Καβάλα – Νίκη Βόλου 1-1

Στο τελευταίο χρονικά ματς του Α’ ομίλου, Καβάλα και Νίκη Βόλου ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Η θεσσαλική ομάδα μάλιστα κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χρήστο Τζιώρα να βρίσκει δίχτυα, απαντώντας στο γκολ του Μπόγκνταν Μάντιτς στο 81′.

Data provided by Scoreaxis