You are currently viewing Χάαλαντ: Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι

Σα βόμβα έσκασε στην Premier League η ανακοίνωση του Έρλινγκ Χάαλαντ πως αποφάσισε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους Πολίτες, το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ισπανική El National, ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός είναι  έτοιμος να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ήδη αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του.

Ο πρώτος ισχυρός μνηστήρας που αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι θα μπορούσαν να κάνου μια προσφορά με χρήματα που θα πείσει τον 24χρονο να μετακομίσει στη Ligue 1.

Ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα είναι πιθανό να πέσει στο κενό. Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Χάαλαντ απέρριψε ήδη αυτή την προοπτική, καθώς στόχος του είναι να μετακομίσει στη La Liga. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Νορβηγού.

Από την άλλη, η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ ονειρεύεται εδώ και χρόνια το δίδυμο Εμπαπέ – Χάαλαντ στην επίθεση. Το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να έχει την ευκαιρία να το υλοποιήσει.

Σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα, η οποία αν θέλει να κάνει δικό της τον Χάαλαντ θα χρειαστεί να βρει έναν τρόπο να βρει τα χρήματα που απαιτούνται. Στην Ισπανία όμως αναφέρουν ότι οι μπλαουγκράνα θα μπορούσαν να είναι ο πιο δελεαστικός προορισμός για τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάαλαντ έχει συμβόλαιο στο Έτιχαντ μέχρι το 2027. Οι ανησυχίες για το ότι βλέπει τη Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ ως το επόμενο βήμα για την καριέρα του, έχει ανησυχήσει τις τάξεις των οπαδών της Σίτι. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Χάαλαντ ήταν πρόθυμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Θα ήθελε όμως να συμπεριληφθεί μια ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να διευκολύνει μια πιθανή μελλοντική μεταγραφή.