You are currently viewing Super League 2: Η σαρωτική ΑΕΛ έστειλε μήνυμα ανόδου

Στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 η ΑΕΛ πανηγύρισε τη σαρωτική εντός έδρας νίκη της επί του Ηρακλή

Το Σάββατο (12/10) η ΑΕΛ υποδέχθηκε στην AEL FC Arena τον Ηρακλή, για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν του γηραιού με το σαρωτικό 3-0. Έτσι, κράτησαν το απόλυτο, έχοντας 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Ταυτόχρονα διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, με 12 βαθμούς. Από την άλλη, ο Γηραιός στο ντεμπούτο του Θανάση Στάικου στον πάγκο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Έτσι για ακόμη ένα ματς, έμεινε μακριά από το τρίποντο.

Οι Βυσσινί μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Μωραΐτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αμαρκάριστος και με μία δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα, δίνοντας τη λύση στην ομάδα του.

Το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και στη συνέχεια, με την ΑΕΛ να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (45+1΄), ο Μωραΐτης και πάλι έβαλε την υπογραφή του με μία …ζωγραφιά. Ο ίδιος με μία μυθική σουτάρα από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 2-0, δίνοντας στους Θεσσαλούς ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαξε το γκολ της μείωσης που θα έδινε νέα πνοή στο ματς, όμως δεν κατάφερε να το βρει. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα στο 80ο λεπτό. Ο Πασά εκτέλεσε υποδειγματικά από καλή θέση για το τελικό 3-0.

ΑΕΛ

(Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ Γιαξής), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Παναγιωτίδης), Πασάς, Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα).

ΗΡΑΚΛΗΣ

(Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.