You are currently viewing Τουρκία: Επίθεση με σφαίρες στο σπίτι παίχτη της Εφές

Σοκ προκάλεσε στην Τουρκία η επίθεση με σφαίρες, από αγνώστους, στο σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον της Αναντολού Εφές

Σκηνές τρόμου βίωσε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) ο Στάνλεϊ Τζόνσον. Δύο σφαίρες χτύπησαν το παράθυρο του σπιτιού του στην Τουρκία, όπως μετέδωσε το EKOL TV. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ της Εφές, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Ευτχώς από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.

Η επίθεση έγινε την επομένη του ντέρμπι της Πόλης, ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε. Μια επίθεση που θύμισε… Κολομβία. Αυτό γιατί άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένει ο Στάνλεϊ Τζόνσον, της ομάδας του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς και άνοιξαν πυρ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την γειτονική χώρα, άγνωστοι επιτέθηκαν χτυπώντας με δύο σφαίρες στο σπίτι που διαμένει ο πρώην NBAer της ομάδας από την Πόλη. Την ίδια ώρα μία σφαίρα χτύπησε το διαμέρισμα που βρίσκεται στον κάτω όροφο από το σπίτι του Τζόνσον.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση μετά το περιστατικό. Ο Αμερικανός φόργουορντ προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό. Μάλιστα πήγε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για μια υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα.

Όλα αυτά λιγότερες από 24 ώρες μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε, που βρήκε την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νικήτρια με 83-78, κάνοντας το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι αυτό σημαδεύτηκε από το physicality σε όλο το 40λεπτο, αλλά και τις αποβολές των Ελάιζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ελέω του καυγά που άνοιξαν στη διάρκεια του αγώνα.