You are currently viewing Δέλλας: Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ

Εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος ο Τραϊανός Δέλλας υπέβαλλε την παραίτηση του από τον πάγκο του ΟΦΗ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί πλέον ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του από την κρητική ομάδα, λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Με τη σειρά της η διοίκηση την έκανε αποδεκτή.

Μαζί του αποχωρούν οι συνεργάτες του Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Η κρητική ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό τους, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Τραϊανού Δέλλα

Μετά από πολύ σκέψη και σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, να δημιουργήσουμε αρχικά μια οικογένεια. Στη συνέχεια μια ομάδα ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του ΟΦΗ και της Κρήτης. Μια ομάδα την οποία θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Αισθάνομαι προνομιούχος που κατείχα τη θέση του προπονητή του ΟΦΗ για περίπου 8 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, να βρεθώ στο τιμόνι αυτής της ομάδας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τους κ.κ. Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες.

Τέλος. ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που καθημερινά δουλέψαμε πάρα πολύ για να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Ο αντικαταστάτης

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τραιανού Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ. Ήδη, ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πάει στην Κρήτη, ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο Ράσταβατς αποχώρησε από τον Αστέρα AKTOR στις 3 Σεπττεμβρίου, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης, έχοντας μπόλικη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.