You are currently viewing Μπαρτζώκας: Δεν είμαστε φρέσκοι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμιακού στο Λαύριο στην πρεμιέρα της GBL, μίκγσε για την εικόνα της ομάδας του

Στην πρεμιέρα του για το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Λαύριο, χωρίς όμως να ενθουσιάσει με την απόδοση του. Μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του.

Στάθηκε στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και τόνισε πως οι απουσίες των δύο σέντερ (Φαλ και Μιλουτίνοφ) δεν αποτελούν δικαιολογία. Παράλληλα παραδέχτηκε πως θέλησε να ξεκουράσει τον Τόμας Ουόκαπ γι αυτό και δεν αγωνίστηκε. Για την κατάσταση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος υπογράμμισε πως ο Αμερικανός ένιωσε ένα σφίξιμο στο ισχίο και γι αυτό δεν αγωνίστηκε ως το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Αυτή τη στιγμή δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια κόπωση στην ομάδα. Σαν να υπάρχει μια πνευματική, σωματική κόπωση. Έχουμε αργά πόδια. Είμαστε διστακτικοί στις αποφάσεις μας, δεν είμαστε φρέσκοι, όπως θα έπρεπε.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο. Έπαιξε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα. Μοιραία με το rotation θα γινόταν αυτό που έγινε. Μου αρέσει να βλέπω το επίπεδο του πρωταθλήματος να ανεβαίνει.

Εμείς, θα έλεγα ότι παίζουμε κατά διαστήματα καλά. Πρέπει όμως να παίζουμε σε πιο πολλά διαστήματα καλά. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ πάνω από το επίπεδο που παίζουμε. Πάντα όταν δεν παίζεις καλά, όλοι αρχίζουν και αμφιβάλουν για τους εαυτούς τους, για τους συμπαίκτες τους, πάντα γίνεται αυτό.

Πρέπει να γίνουμε γρήγορα συμπαγείς, γιατί η σεζόν έχει αρχίσει

Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Γουίλιαμς – Γκος και για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Γουόκαπ

Μας είπε ότι το ισχύο του έχει σφίξει λίγο, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Για τον Τόμας είχαμε πει να τον ξεκουράσουμε λίγο.