You are currently viewing Super League: Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από τη Λειβαδιά κι επέστρεψε στην κορυφή

Αν και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Λειβαδιάς στην 7η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας το διπλό που τον ανέβασε στην κορυφή

Στην 7η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή (6/10), ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα στη Λειβαδιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αποδράσει παίρνοντας τη νίκη με 0-2. Ένα αποτέλεσμα που τον ανέβασε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι αυτό ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με πλήθος νέων προσώπων. Επίσης, στη Λειβαδια έκανε το ντεμπούτο του με το Δικέφαλο κι ο Λόβρεν.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα γρήγορος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθαρά τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς όμως αυτό να επιρρεάζει το αποτέλεσμα. Ήταν ξεκάθαρη η ανομοιογένεια που έφεραν στην 11αδα του ΠΑΟΚ τα τόσα νέα πρόσωπα. Στο πρώτο μάλιστα μισάωρο δεν είχε σημειωθεί καμία τελική προς κάποια από τις 2 ετσίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 60΄. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα λύτρωσε, για μια ακόμη φορά, τους πρωταθλητές Ελλάδας με μία καρφωτή κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις ο Σβαμπ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, εκτελώντας εύστοχα πέναλτι.

Έτσι, οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε στους τέσσερις μαζί με τον Πανσερραϊκό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (65′ Πλέγας), Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Τσοκάι (89′ Κάσσος), Μορέιρα, Πεντρόσο (65′ Κωστή), Μπάλτσι, Ζίνι (53′ Γιαννιώτας), Ρομό (89′ Όζμπολτ).

ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι, Ότο (46′ Βιεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Μπακαγιόκο (59′ Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (72′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (59′ Τάισον), Τισουντάλι.