You are currently viewing Super League: Ο Άρης μετακόμισε στην κορυφή

Ο  Άρης επιβήλήθηκε της Λαμίας στο Κλ.Βικελίδης, στην 7η αγωνιστική της Super League και μετακόμισε στο .. ρετιρέ της!!!

Στα 2 μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό, αλλά και ΠΑΟΚ, ο Άρης έδειξε ότι είναι ικανός για μεάλα πράγματα. Το Σάββατο (5/10) στο Κλ.Βικελίδης το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Στην 7η αγωνιστική της Super League επιβλήθηκε της Λαμίας, με 2-0, ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μορόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 4ο μόλις λεπτό με κεφαλιά. Ο ίδιος κλείδωσε και το πολύτιμο τρίποντο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα.

Με τη νίκη αυτή ο Άρης ανέβηκε στους 14 βαθμούς ενώ η Λαμία, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Λεωνίδα Βόκολο, παρέμεινε στη 12η θέση με 5 βαθμούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στος ματς αυτό έκανε το ντεμπούτο του με τους κίτρινους ο Κουέισον, που μπήκε στο 87′ αντί του Μορόν.

ΑΡΗΣ

Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (87′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (71′ Νταρίντα), Ντιαντί (72′ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Σίστο (63′ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (87′ Κουέισον).

ΛΑΜΙΑ

Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46′ Μέκιτς), Ραντόνια (81′ Αθανασακόπουλος), Νούνιες, Δοϊρανλής (66′ Ενρίκε), Μπίκοφ (81′ Ντεντάκης), Ρινγκ, Γκουίντο.