You are currently viewing Super League: Μάτωσε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Ο φοβερός Παναιτωλικός στην 7η αγωνιστική της Super League υποχχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα

Το Σάββατο (5/10) η ΑΕΚ βρέθηκε στο Αγρίνιο. Εκεί την υποδέχθηκε ο Παναιτωλικός, για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά, μια εκπληκτική εμφάνιση. Έτσι, στο τέλος της αναμέτρησης υποχρέωσαν την Ένωση στην πρώτη της ήττα (1-0) στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό τελικών. Οι κιτρινόμαυροι φώναξαν και για πέναλτι πάνω στον Περέιρα σε μαρκάρισμα του Τσάβες. Ο διαιτητής όμως και το VAR συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κάτι στη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και στο δεύτερο μέρος. Όμως ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ πρώτος, με τον Μιγκέλ Λουίς στο 72′. Ο Μαυρίας έκανε ωραίο ανέβασμα από τα δεξιά και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι. Εκεί, ο Μιγκέλ Λουίς εκτέλεσε με τη μια και σκόραρε.

Μια φάση στην οποία η Ένωση έμεινε προσωρινά με δέκα παίκτες. Ο Βίντα είχε ματώσει για δεύτερη φορά και δεχόταν τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου.

Τώρα η ΑΕΚ παραμένει στους 14 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει ψηλά, καθώς ανέβηκε στους 11 βαθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (90+1′ Μπακάκης), Νικολάου (58′ Λουίς), Πέρες, Λιάβας, Μπουζούκης (58′ Ρόα), Ντίας (71′ Μπελεβώνης), Λομονάκο (71′ Μάιντεβατς).

ΑΕΚ

Στρακόσα, Ρότα (75′ Άμραμπατ), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (75′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (65′ Λιούμπιτσιτς), Περέιρα, Κοϊτά, Ελίασον (65′ Γκαρσία), Πινέδα (75′ Γκατσίνοβιτς), Πιερό.