You are currently viewing Conference League: Απογοήτευσε στην πρεμιέρα του ο Παναθηναϊκός

Στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε λίγος, πετώντας 2 βαθμούς στον αγώνα με τη Μπόρατς

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στη League Phase του Conference League. Στην πρεμιέρα της Πέμπτης (3/10) αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα. Παρότι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το 3ποντο, οι πράσινοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έτσι, για μια ακόμη φορά το τριφύλλι παραμένει χωρίς διπλό σε κύρια φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ίδια ιστορία από το 2009, όταν είχε επικρατήσει της Στουρμ.

Στην πρώτη κιόλας φάση του στην αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Μλαντένοβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά. Εκεί ο Μπακασέτας με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπόρατς ισοφάρισε κι αυτή στην πρώτη της φάση, αλλά στο δεύτερο μέρος. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερέρα, ο Ντεσπότοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός πίεσε για το δεύτερο γκολ. Μάλιστα είχε και δοκάρι με ένα ωραίο σουτ του Τετέ. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ.

ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

Σισκόβσκι, Βούκσεβιτς (67′ Κβρζιτς), Μέιχερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκορούπ (67′ Νίκολοβ), Κουλασίν, Σρέσκοβιτς (77′ Χρέλια), Σάβιτς (88′ Τσάβιτς), Ντεσπότοβιτς (88′ Μάρκετιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (65′ Τετέ), Μακσίμοβιτς (78′ Αράο), Πελίστρι (65′ Ουναχί), Μπακασέτας (78′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς, Σπόραρ (69′ Ιωαννίδης).