You are currently viewing Super League: Σεφτέ με διπλό ο Πανσερραϊκός

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο Πανσερραϊκός πήρε την πρώτη του νίκη φέτος, στη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League

Αυλαία έριξε η 6η αγωνιστική της Super League, τη Δευτέρα (30/9) σττο Αθανάσιος Διάκος. Εκεί υποδέχθηκε η Λαμία τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και πλούσιο σε γκολ και θέαμα. Στο τέλος του, οι Σερραίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-2. 

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Από την αρχή είχαν το πάνω χέρι και τη μπάλα στα πόδια τους. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι. Αυτό το πέτυχαν οι Σερραίοι, με την πρώτη τους κιόλας καλή στιγμή.

Στο 13ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπετανκόρ. Το γκολ όμως δε μέτρησε τελικά, καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Στο 23′ οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Βλαχομήτρος μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χαντάκια είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Αρχικά ο κ. Τσέτσιλας έδειξε κίτρνη κάρτα, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR και on field review του Έλληνα ρέφερι, η απόφαση άλλαξε.

Η ομάδα του Φεράντο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Ανέβασε στροφές και προηγήθηκε στο 36′. Ο Δεληγιαννίδης με μία οβίδα από πολύ μακρινή απόσταση άφησε άγαλμα τον Κόστιτς και έκανε το 0-1.

Μετά από το πρώτο 10λεπτο του 2ου μέρους έγινε χαμός στο γήπεδο. Καταρχήν στο 57′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν κι αυτοί με 10 παίχτες, μετά τη 2η κίτρινη που αντίκρυσε ο Περούτσι.

Αυτό όμως δεν τους έκοψε τη φόρα. Αντίθετα, μετά από έξι λεπτά έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Φαρές βρήκε τον Μπεντανκόρ κι εκείνος με ένα πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2.

Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τη Λαμία, στο 67ο λεπτό απέκτησε ξανά τις ελπίδες της και αυτό γιατί μείωσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Ρινγκ. Εκείνος έκανε ένα σουτ στην κίνηση και η μπάλα αφότου βρήκε στον Ντάβιντσον κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Φεράντο, που κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση με 5 βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ

Κόστιτς, Ενρίκες (65′ Μπίκοβ), Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια (84′ Σιμόνι), Γιαννούτσος (65′ Δοϊρανλής), Νούνιες (84′ Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο, Μέκιτς (65′ Γκουίντο), Βλαχομήτρος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γκουγκελασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ (60′ Καρασαλίδης), Περούτσι, Χαντάκιας, Φαρές, Στάικος (46′ Λιάσος), Ντάβιντσον, Τομάς (75′ Ντέλετιτς), Χατζηστραβός (61′ Γκέλιν), Μπετανκόρ