You are currently viewing LaLiga: Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι της Μαδρίτης

Στο επεισοδιακό ντέρμπι της Μαδρίτης για την 8η αγωνιστική της LaLiga, η Ατλέτικο υποχρέωσε τη Ρεάλ σε ισοπαλία, στις καθυστερήσεις

Σε γκέλα υποχρέωσε τη Ρεάλ η Ατλέτικο στο τοπικο ντέρμπι της Μαδρίτης για την 8η αγωνιστική της LaLiga. Η Ρεάλ ήταν έτοιμη να πανηγυρίει το διπλό μέσα στο Μετροπολιτάνο. Όμως, η η Ατλέτικο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνε. Αντίθετα, έκανε για μια ακόμη φορά αυτό που κάνει καλά. Σόκαρε την αντίπαλο της, χτυπώντας στις καθυστερήσει. Έτσι, το ντέρμπι έληξε χωρίς νικητή, με το σκορ να μένει στο 1-1.

Ο Έντερ Μιλιτάο σκόραρε στο 64′ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Τότε η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Δεκάδες αντικείμενα έπεσαν στο γήπεδο από την εξέδρα με αποδέκτη κυρίως τον Τιμπό Κουρτουά. Ως αποτέλεσμα ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Όταν ο αγώνας ξεκίνησε ξανά, η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Κορέα στο 90’+5′. Αρχικά ο διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ. Όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR άλλαξε την απόφασή του και οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς

Κάπως έτσι, η Βασίλισσα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα, που γνώρισε συντριβή από την Οσασούνα (4-2) το βράδυ του Σαββάτου (28/09). Πλέον βρίσκεται στο -3 από τους πρωτοπόρους μπαλουγκράνα, ενώ θα μπορούσε να είχε μειώσει στον έναν βαθμό.