You are currently viewing Super League: Χαμογέλασε ξανά ο Ολυμπιακός μετά από 1 μήνα

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός με την πρώτη του νίκη μετά από 1 μήνα, επί του Ατρόμητου στην 6η αγωνιστική της Super League

Μετά από 1 μήνα κακών αποτελεσμάτων, ο Ολυμπιακός χαμογέλασε ξανά. Στην 6η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή (29/9) υποδέχθηκε τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της αναμέτρησης με 2-0. Πλέον βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Ροντινέι. Αυτός μάλιστα άνοιξε και το σκορ, με εκτέλεση πέναλντι στο 40ο λεπτό.Τη νίκη σφράγισε στο 74′ ο Ελ Κααμπί, με ένα υπέροχο γκολ.

Πολύ καλή η κίνηση του Μεντιλίμπαρ να περιλάβει στο ροτέισον παιδιά της Κ19. Έδωσαν μια φρέσκια πνοή στην ομάδα του Ολυμπιακού. Εκπληκτικός ο 17χρονος Μουζακίτης, ο οποίος είχε και ασίστ στο δεύτερο γκολ. Επίσης βασικός έπαιξε και ο έτερος 17χρονος, Μπάμπης Κωστούλας.

Στην βαθμολογία της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 13 πόντους, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (3/10, 19:45) αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο Καραϊσκάκης για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Την Κυριακή (6/10, 20:30) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Περιστέρι (5/10, 18:30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69′ Ορτέγκα), Στάμενιτς (61′ Έσε), Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα (62′ Τσικίνιο), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Κωστούλας (69′ Ελ Κααμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας (71′ Μίχορλ), Γκονζάλες (82′ Καλοσκάμης), Ουάρντα, Φαν Βερτ (61′ Γιουμπιτάνα), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ