You are currently viewing Serie A: Η σαρωτική Μίλαν διέλυσε τη Λέτσε μέσα σε 5 λεπτά

Με ένα επιθετικό κρεσέντο 5 λεπτών, η Μίλαν διέλυσε τη Λέτσε στην 6η αγωνιστική της Serie A κάνοντας την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα

Μετά από τις πρώτες 3 αγωνιστικές της Serie A όπου δεν τα πήγε καθόλου καλά, η Μίλαν αντεπιτίθεται.. Την Παρασκευή (27/9) πανηγύρισε την 3η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Θύμα της, αυτή τη φορά, η Λέτσε. Οι Μιλανέζοι επικράτησαν της αναμέτρησης με 3-0 κι ανέβηκαν στην κορυφή (έστω και με ένα ματς περισσότερο).

Το παιχνίδι στο Τζουζέπε Μεάτσα ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα για τους γηπεδούχους. Δε μπορούσαν να βρουν διεξόδους. Την ίδια ώρα η Λέτσε άρχισε να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38′, έπειτα από μία τέλεια εκτέλεση φάουλ του Τέο Ερναντέζ. Βρήκε τον Ραφαέλ Λεάο και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Λεάο, ο οποίος σέρβιρε στον Ερναντέζ και με ένα υπέροχο σουτ βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Το κακό τρίτωσε για τη Λέτσε όταν στο 43′ ο Κρίστιαν Πούλισικ έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 3-0.

Σημειώνεται ότι ο Τεό Ερναντέζ ισοφάρισε τον Πάολο Μαλντίνι ως ο αμυντικός της Μίλαν με τα περισσότερα γκολ στην Serie A (29). Οι δε ροσονέρι σκοράραν 3+ γκολ στο πρώτο μέρος δύο διαδοχικών εντός έδρας αγώνων τους. Αυτό είχε να συμβεί από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009.

ΜΙΛΑΝ

Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ (75′ Μπαρτεζάγκι), Πούλισικ (63′ Τσουκουέζε), Ρέιντερς, Φοφανά (63′ Μούσα), Λεάο, Έιμπραχαμ (76′ Γιόβιτς), Μοράτα (55′ Λόφτους-Τσικ)

ΛΕΤΣΕ

Φαλκόνε, Ντόργκου, Γκασπάρ, Μπασκιρότο, Γκάλο, Ραμαντάνι, Κουλιμπαλί (83′ Ουντίν), Πιερέτ (73′ Ράφια), Μορέντε (59′ Μπάντα), Κρστόβιτς, Ρέμπιτς (73′ Πιερότι)